За поредна година, в навечерието на светлите коледни празници, учениците от  95. СУ „Проф. Иван Шишманов“ организираха заедно със своите учители коледен базар, който се провежда от 14-ти до 16-ти декември.
В празнично украсените фоайета на 1-ви и 2-ри етаж, учениците с много желание, старание и усмивки подредиха изработените от тях украшения на масите на базара.  Като изключителни професионалисти там те предлагат своите изделия, подкрепяни от своите учители и родители. В продължение на няколко седмици, сръчните деца от 1 А; 2 В; 3 В; 4 Б; 4 Г клас с преподаватели Антоанета Христова, Галина Хуриетчиева, Даниела Божилова, Виолета Минчева и Райничка Димитрова, неуморно и търпеливо изработваха ръчно с много творчески ентусиазъм изящните коледни украшения, а именно коледни играчки за елха, снежни човеци, плетени торбички, коледни диадеми, картички, коледни венци, сурвачки и други красиви изделия, с които да се включат в празничната организация.

Всеки от тях се надява, че сътвореното от него ще намери своето място под нечия елха, маса или витрина и събраните средства ще се дарят за училището ни.

Очакваме ви!


Артистичните Шишмановци, също така подготвят коледно тържество, което ще представят с богата онлайн

концертна програма.